20101108

11è FÒRUM FOTOGRÀFIC CAN BASTÉ


De l’11 al 20 de novembre de 2010

L’espai fotogràfic Can Basté presenta l’11è Fòrum Fotogràfic, un esdeveniment esperat per als novells creadors i on es reuniran experts en l’àmbit de la fotografia i l’art contemporani.

En la programació del fòrum es contemplen fer diferents activitats relacionades amb la difusió i projecció de la fotografia.

Calendari del programa:

Dijous 11 de novembre a les 20 h. s’inauguren les exposicions presentades per Xavier Basiana, Xulio Vilariño, autoretrats Can Basté i taller Creart Foto, així com els projectes seleccionats per les beques del Fòrum i Vist a Barcelona. A l’endemà divendres dia 12 a les 21,30 h., s’inicia el cicle de projeccions i presentacions audiovisuals d’autors que mostraran els seus projectes fotogràfics.


 Del 15 al 18 de novembre s’inicien les primeres Jornades de fotografia documental, on diversos experts reflexionaran sobre el present i el futur de la fotografia, presentant les inquietuds i experiències de professionals del documentalisme fotogràfic.


La presentació dels projectes seleccionats al Fòrum es farà el divendres 19 de novembre en horari de tarda i el dissabte 20 de novembre en horari de matí. Per la tarda a les 17h. se celebra la 3a edició de Caja Azul on es tractarà el fotoperiodisme desenvolupat en zones d’alta tensió.

La resolució final del jurat dels premis per les beques es farà públic el mateix dissabte 20 de novembre a partir de les 21 h. També hi haurà diferents activitats englobades sota el nom d'Off-fòrum com l’espai editorial, terra de ningú i també concerts i espectacles.

Per més informació consultar:

Can Basté Fabra i Puig 274 · Barcelona · 08031 · tel +34 - 93 420 66 51  
Email:forum@canbaste.com · http://www.canbaste.com/offforum.htm#