20090925

Paraules impreses

Benvinguts, al nou espai virtual d'en Xavier Marti Alavedra, en aquest blog s'intentarà comunicar informacions diverses dins l'àmbit fotogràfic. Per iniciar l'activitat us presento els treballs dels alumnes de Graduat d'Arts i Disseny de l'escola Massana de Barcelona.
Aquesta mostra es pot visitar fins al dia 2 d'octubre al passadís de la Sala Busquets de l' escola Massana de Barcelona.
El disseny de la postal ha estat fet per Mireia Carreira i el blog de presentació dels treballs Art Massana, ha estat elaborat per Cristina Martínez.

Participen en l’exposició:

Mònica Cisteró, Gaurav Nagpal, Sara Cordovilla, Clara Martínez, Aida Tamayo, Laura Roca, Salvador Tercero, Emilia Lloberas, Kate Taylor, Ali Klein, Alissa Mrazek, Mercè Lafuente, Carla Fernández, Guido Groeneveld, Elana Siegel, Mireia Carreira, Mayra Reyes, Cristina Martínez i Alba Huguet.

El joc màgic de les paraules, és un recull d'imatges suggerides per l'atzar. Són paraules per a persones diferents, que la sort els hi ha donat.
El joc d'interpretar el significat d'una paraula i transformar-la en una imatge suggestiva que n'expliqui el contingut. És tot un repte creatiu i alhora també tota una experiència fotogràfica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada