20091105

Concentració dels periodistes

Dijous dia 5 de novembre, 600.000 informadors de 116 països vam està cridats per la Federació Internacional de Periodistes (FIP-IFJ) – organització sindical mundial a la que ens sentim vinculades les organitzacions signants (Col·legi de Periodistes, CCOO, SPC, UGT i UPIFC Sindicat de la Imatge)-- a mobilitzar-nos per defensar els llocs de treball i el dret dels ciutadans a rebre una informació plural i de qualitat. I hem escollit aquest lema: “La nostra precarietat és la teva desinformació” per assenyalar els perills socials que l’actual crisi comporta.


Una representació de les organitzacions convocants lliurà, el dia de la concentració, un Manifest al president de la Generalitat.



A Catalunya, des del gener d’aquest any comptem que són un total de 400 els companyes i companys de diverses empreses de comunicació que han deixat de treballar al nostre sector, a causa de les moltes regulacions d’ocupació, i ja són més de 1.500 els periodistes en atur inscrits a les oficines d’ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada