20101019

Paraules impreses 2009-2010

Presentació dels treballs fotogràfics dels alumnes de Tècniques d’expressió de Graduat d'Arts i Disseny i Massana Permanent realitzats a l'Escola Massana de Barcelona al llarg del curs 2009-2010.
La mostra col·lectiva es podrà  visitar del 19 al  29 d'octubre 2010, al passadís de la Sala Busquets de l'Escola Massana Centre d'Art i Disseny Hospital, 56. 08001 Barcelona Tel. 93 442 20 00.

Cartell de  Juan Carlos Rio
Partint d’una situació actual que és la crisi, s’han cercat paraules relacionades que es complementessin d’alguna manera amb la representació d’aquest moment vital.
Aquest exercici fotogràfic fa que es combinin diversos conceptes i aplicacions dins del disseny en la fotografia, com són;  la recerca i selecció de les paraules, la identificació amb les seves acceptacions i l’aplicació tipogràfica per muntar el text en el disseny de  la il·lustració per cadascuna de les fotografies presentades. 
Adriana i Katerina preparant els dissenys fets per la Núria
 
Paraules impreses és el joc fet amb un recull d'imatges suggerides a l'atzar.
Són paraules pensades per persones diferents a les que  la sort els ha atorgat la feina de cercar una significació suggestiva que n'expliqui el contingut.
 És tot un repte creatiu i alhora també tota una experiència fotogràfica.

Pol, Marc i Katerina fent el muntatge de l'exposició

Alumnes que participen en la mostra expositiva:
Massi i Pol en el muntatge de l'exposició


Adrià Zamora Vilafranca, Aida López, Carolina Argüelles, Emma Salud, Jaime Genovard, Kathie Silvertein, Kinneri Mehta, Massimiliano Scaglione, Paulina Ibarra, Pol Geréz, Rosó Soler Ferrer i Sara Martínez Sarró.

Detall de la mostra Paraules impreses
Adriana Diaz Higuera, Alberto Corral Garrido, Iris Vilaro Atero, Juan Carlos Rio González, Katarina Dibdiakova, Maria Cristina Cusach Hernández, Maria Gutiérrez Martínez, Marisa  Real Garrido, Neva Rivera Escric, Nuria Diaz Comas, Roger Soler Roca i Tatiana Garay.

L'exposició paraules impreses 2009-2010
Aleix Forés Maresma, Cristina Fuertes, Cristina Grau Belsa, Evelyn Limón, Marc Sanchéz Torà, Marina Van Romortere Sabaté, Marta Burugorri, Mattia Bocchi, Melissa López,  Olivia Rodríguez, Patricia Mas, Ricardo Alanis Moreno, Sarah Gallo, Silvia Elizondo Barrera, Teresa Mestre i Victor Nyberg.

En Pol Gerez fent el reportatgeCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada